Να, πως ο Παπαδημούλης «κάρφωσε» στην Ευρώπη τους πολιτικούς που πήγαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

0

Με ένα ανεπίσημο, τρισέλιδο ενημερωτικό σημείωμα (δείτε το πιο κάτω), το οποίο συνέταξε το τμήμα  Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και απεστάλη σε όλους τους ευρωβουλευτές, εκ μέρους του Δημήτρη Παπαδημούλη, «καρφώθηκαν» οι πολιτικοί που πήγαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ως «ακροδεξιοί, εθνικιστές, φανατικοί και θρησκόληπτοι».
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης και το τμήμα  Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν στο εν λόγω έγγραφο ότι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν 90.000 πολίτες, όπως είπε η αστυνομία, και όχι 500.000 όπως υποστήριζαν οι διοργανωτές του μαζικού συλλαλητηρίου.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, στο e-mail που έστειλε στους Ευρωπαίους συνάπτει και φωτογραφίες με τους πολιτικούς που συμμετείχαν.
Δείτε τι γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στο

Το e-mail του Παπαδημούλη

Ο Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής της ΝΔ, αντέδρασε πάλι σήμερα για το «κάρφωμα» Παπαδημούλη:με το εξής σχόλιο στο Twitter

 

Και μάλιστα πάει κι ένα βήμα παραπέρα με τις επόμενες αναρτήσεις του στο Twitter, εκφράζοντας φόβους ότι η κυβέρνηση στήνει αντισυγκεντρώσεις και βιαιότητες στο συλλαλητήριο της Αθήνας, στις 4 Φεβρουαρίου και κάνει λόγο για «παρακράτος σε στυλ Τσάβες»:

Αντίδραση Παπαδημούλης: Δεν το έγραψα εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ έγραψε το e-mail
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αντέδρασε στον θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με e-
που φέρεται να έστειλε ο ίδιος σε ευρωβουλευτές την προηγούμενη εβδομάδα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, «καρφώνοντας» την Εύα Καϊλή και άλλους πολιτικούς που έδωσαν το παρών.
«Είναι ένα κείμενο που ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι εγώ» σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης.
«Πρόκειται για λάσπη, συκοφαντία. Δεν έβγαλα καμία φωτογραφία, δεν κατασκεύασα κανένα mail. Οι ευρωβουλευτές ζήτησαν ενημέρωση για το συλλαλητήριο και το πως εξελίχθηκε. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως το κείμενο το ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι άδικη η λάσπη και η συκοφαντία τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο πρόσωπό μου. Εγώ δεν έστειλα φωτογραφίες. Το κείμενο, όμως, έχει και φωτογραφίες. Όσοι εδώ επί μια εβδομάδα με κατηγορούν λένε απλώς ψέματα, διότι γνωρίζουν ότι αυτό το έγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα έστειλε ένας συνεργάτης μου από το e –
μου. Εδώ στο ευρωκοινοβούλιο ο καθένας προσπαθεί να εδραιώσει το συμφέρον της χώρας του. Το συμφέρον της χώρας μας το υπερασπίζεται η κυβέρνηση Τσίπρα
» καταλήγει ο κ. Παπαδημούλης.

Η αντίδραση Δ. Καμμένου των ΑΝΕΛ
Το e-mail Παπαδημούλη προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτικό χαφιέ και δωσίλογο» αναφερόμενος στον κ. Παπαδημούλη.

Share.

Comments are closed.