«Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη» H ποδοσφαιρική δήλωση όλο νόημα του Μαρινάκη στους εργαζόμενους Mega

0

Την πρόθεσή του να συνεχίσει τις προσπάθειες ώστε να μείνει ζωντανό το Mega εξέφρασε στους εργαζόμενους ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο μέτοχος του καναλιού, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα“, είπε χαρακτηριστικά πως «το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη» και επιβεβαίωσε, ενώπιον των εκπροσώπων των εργαζομένων του σταθμού που τον συνάντησαν πριν από λίγες ώρες, το ενδιαφέρον του για το Mega.
Επίσης, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε παρών στις εξελίξεις και έτοιμος να αναλάβει ευθύνες που αφορούν λειτουργικά έξοδα, πάντα σε συνεργασία και μετά από αποφάσεις που θα ληφθούν από κοινού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Η εκτίμησή του για τον διαγωνισμό των αδειών ήταν πως θα καταπέσει στο ΣτΕ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ασκεί πιέσεις στις τράπεζες, αλλά επανέλαβε πως ο ίδιος θα στηρίζει το κανάλι παρά τις αντιξοότητες.
Εν συνεχεία, στα γραφεία του Mega, ακολούθησε συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους τους για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη και για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.
Σημειώνεται, πως την περασμένη εβδομάδα οι εργαζόμενοι του Mega συναντήθηκαν και με τον Γ. Βαρδινογιάννη.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner