Δημήτρης Κουτσούμπας: Λερώνετε τα χέρια σας για να μείνετε στην καρέκλα

0

Μύδρους κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του στην Βουλή για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
«Είστε οικονομικοί εκτελεστές που τσακίζετε εργαζόμενους για το συμφέρον των μεγάλων. Αυτό κάνετε και με τα οικογενειακά επιδόματα των τρίτεκνων και πολύτεκνων. Βάζετε στο στόχαστρο και τα επιδόματα αναπήρων. Γίνεστε ψυχροί εκτελεστές των λαϊκών στρωμάτων και γι αυτό θα λογοδοτήσετε» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ για να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό λέγοντας:
«Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να πείσει τον λαό και τους ευκολόπιστους δικούς σας πως οι αλλαγές θα ωφελήσουν την χώρα. Έχετε το θράσος να μιλάτε για το δίκιο που το κάνετε πράξη. Όσο και αν προσπαθείτε η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη. Μόνοι σας παραδέχεστε ότι λερώνετε τα χέρια σας για να μείνετε στην καρέκλα. Αυτό τον «Θεό» προσκυνάτε, την καρέκλα».
Αναφορικά με τις προωθούμενες διατάξεις για την απεργία, υπογράμμισε πως θέτουν σε εφαρμογή το «ξήλωμα του δικαιώματος της απεργίας. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι πως θα βάλετε εμπόδια» ενώ για τους πλειστηριασμούς σημείωσε «Χορεύετε πάνω από την δυστυχία όσων χάνουν τα σπίτια τους και κομπάζετε για τα κέρδη όσων βγάζουν τα σπίτια στο σφυρί. Η πολιτική σας έχει χάσει το λαϊκό έρεισμα γι αυτό και προχωράτε σε πλειστηριασμούς στα μουλωχτά».

Share.

Comments are closed.