ΑΔΕΔΥ: Κάτω τα χέρια από την απεργία – Να μην ψηφιστούν τα νέα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης

0

Η ΑΔΕΔΥ ξεκίνησε το «χορό» των σημερινών συλλαλητηρίων στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο ξεκίνησε λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος και λίγη ώρα μετά, εργαζόμενοι στο δημόσιο, δάσκαλοι, καθηγητές, εργαζόμενοι στα δημοσία νοσοκομεία, εργαζόμενοι στην κοινωνική ασφάλιση, πολύτεκνοι, εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση κ.α. ξεκίνησαν από την οδό Σταδίου πορεία προς τη Βουλή.
Με το σύνθημα «κάτω τα χέρια από την απεργία» η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί την απόσυρση της τροπολογίας Αχτσιόγλου για τον περιορισμό τού δικαιώματος στην απεργία, αλλά και να μην ψηφιστούν τα νέα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.
Γύρω στις 14.00 η πορεία έφτασε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να ανέβει στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα ΜΑΤ.
Υπενθυμίζουμε ότι το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η ΓΣΕΕ διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα σήμερα στις 5 το απόγευμα και θα κλείσει ο κύκλος των σημερινών κινητοποιήσεων με το ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του fourtounis.gr, από το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner