Θα τρελαθούμε τελείως: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε φασίστες τους βουλευτές του ΚΚΕ

0

Σφοδρή επίθεση στο ΚΚΕ με αφορμή το περιστατικό της κατάληψης του γραφείου της Έφης Αχτσιόγλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε «φασίστα» τον όποιο συνδικαλιστή που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μπροστά στην υπουργό.
«Φασίστας ο αριστερός, κομμουνιστής, συνδικαλιστής που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μπροστά στην υπουργό.Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε αλλά θα τα ακούσετε. Με τσαμπουκά; Ε δεν καταλαβαίνουμε. Πού θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε  δεν συνάδει με τις αρχές τις αριστεράς. Στο κόμμα που είχαμε εμείς τους τίτλους τους έχετε τώρα εσείς» συνέχισε και παρά την παρέμβαση του προεδρεύοντα Νίκου Μανιού εξακολούθησε στους ίδιους τόνους, «Δεν συνάδουν με την αριστερά αυτά που κάνετε… εμείς παλιά βάζαμε τα στήθια μπροστά, δεν μπαίναμε μέσα να χτυπάμε τα χέρια μπροστά στην υπουργό».

Αναλυτικά τα όσα είπα ο Νίκος Παπαδόπουλος
«Θέλω να απαντήσω στους συντρόφους που μας κάνουν κριτική από τα αριστερά και μας λένε ότι είμαστε ενάντια στους εργάτες. Και μας καλούν να αναιρέσουμε όλα αυτά τα μέτρα. Θα έλεγα να αναιρέσουν αυτοί όλες τις απολύσεις του Ριζοσπάστη και του 902 που κάνανε, να μας πούνε για τα λεφτά από τη συχνότητα, το σταθμό που ήταν δημόσιο αγαθό, πόσα πήρανε, διότι δεν ήταν δικά τους.
Από ό,τι είδα στις τηλεοράσεις, παίζει πολύ δραματικά εκείνος ο αριστερός οκομμουνιστής συνδικαλιστής που χτυπάει το τραπέζι έτσι μπροστά την υπουργό! Πραγματικά είναι επαναστάτης, φασίστας! Είναι καθαρώς φασιστική λογική, φασιστική νοοτροπία! Για φανταστείτε εδώ, να πάει να ανεβεί ένας του ΚΚΕ και να μην τον αφήσουμε να μιλήσει. Θα είναι αυτό δημοκρατική διαδικασία;
Πότε έχει κάνει το ΚΚΕ ξανά τέτοια πράγματα; Προσπαθούν να πάνε σε αυτοδικία; Δηλαδή, τι θα κάνουμε θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας στις πλατείες; Αυτή είναι η αντιπαράθεση που θέλουν; Αν τη θέλουν μπορούμε. Δεν κωλώνουμε, ούτε κωλώσαμε ούτε θα κωλώσουμε. Φοβάμαι πως αυτός που χτυπούσε το χέρι, ούτε εργάτης πρέπει να είναι. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό στέλεχος. Να τα μαζέψουν, γιατί έχουν πει πολλές φράσεις ενάντια σε εμάς»
Η παρέμβαση του Νίκου Παπαδόπουλου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τα έδρανα του ΚΚΕ με τους βουλευτές να φωνάζουν «ντροπή!» στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα τα ακούσεις…. δεν αντέχεις… Με τον τσαμπουκά δεν σας καταλαβαίνουμε. Και αν κρατούμε αυτή τη στάση είναι γιατί ως κόμμα αριστεράς δεν θέλουμε να τσακωνόμαστε. Και δεν θα το κάνουμε. Αυτό που κάνετε εσείς δεν συνάδει με τις αρχές της αριστεράς. Στο κόμμα που ήμασταν εμείς, τους τίτλους έχετε τώρα. Στο δικό μας κόμμα δεν κάναμε έτσι. Εάν νομίζετε ότι με το να χτυπάτε τα χέρια μπροστά σε μια υπουργό, κάνετε κάτι. Εμείς τα στήθη μας βάζαμε και λέγαμε την άποψή μας», επέμεινε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Καραθανασόπουλος: Αξιοποιείς το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής
«Μας κάνει εντύπωση, μας εξέπληξε και αρνητικά μάλιστα, όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ! Είναι εντυπωσιακό αυτό. Μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Και επειδή φαίνεται έχει και ασφαλίτικες αναζητήσεις, τον ενημερώνουμε ότι αυτός που χτύπησε το χέρι στου τραπέζι στο υπουργείο Εργασίας είναι ο ίδιος που μίλησε σήμερα στη Βουλή κατά την διάρκεια της ακρόασης φορέων».
Ο βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε και την χθεσινή δήλωση του υπουργού Οικονομικών, ότι «δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη» αναφορικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν την έξοδο από το πρόγραμμα.
«Επειδή ο κ. Τσακαλώτος είπε κάτι χτες κλείνοντας την ομιλία του που επιδέχεται πολλές ερμηνείες – δεν είδαμε ακόμα τίποτα είπε κλείνοντας την ομιλία του – εμείς θα του θυμίσουμε το στίχο ενός τραγουδιού “να δεις τι σου έχω για μετά”»», είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner