Το ΠΑΜΕ έφτασε έξω από Μαξίμου φωνάζοντας «Κάτω τα χέρια από την απεργία»

0

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, 60 με 70 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ, αιφνιδιάζοντας την αστυνομία, έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου
Έτσι πιάνοντας στον ύπνο την κυβέρνηση και την αστυνομία, η ομάδα των μελών του ΠΑΜΕ εμφανίστηκε ξαφνικά στην αρχή της Ηρώδου Αττικού και άρχισε να κατεβαίνει. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους εμπόδισαν και έτσι τα μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν εύκολα έξω από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ μόλις έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου άπλωσαν το πανό τους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του πολυνομοσχεδίου. «Κάτω τα χέρια από την απεργία» βροντοφώναξαν ζητώντας από την κυβέρνηση να αποσύρει εδώ και τώρα το πολυνομοσχέδιο «που τσακίζει το δικαίωμα στην απεργία και φέρνει επέκταση των πλειστηριασμών».
Η κινητοποίηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας. Εκεί τα μέλη του ΠΑΜΕ φώναξαν στην κ. Αχτσιόγλου ότι «έχει χυθεί αίμα για την απεργία» και της ζήτησαν να αποσύρει τις σχετικές διατάξεις από το πολυνομοσχέδιο, κάτι που η υπουργός αρνήθηκε.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιεί με σθένος ότι εκκρεμότητες είχαν αφήσει. Προχωράει κατά γράμμα όλες τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων “δημοσιονομικής προσαρμογής” αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων. Χέρι-χέρι με τη Νέα Δημοκρατία συμβαδίζουν και ψηφίζουν μέτρα απέναντι στη ζωή και τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, χτυπώντας παράλληλα την καρδιά των εργατικών-λαϊκών αγώνων, το δικαίωμα στην απεργία» τονίζει το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του.
Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την απεργία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου (12:00 Ομόνοια), ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής

Δείτε το βίντεο του iefimerida απο την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner