Categories: Πολιτική

Γιώργος Κατρούγκαλος: Η Μπαζιάνα μίλησε πολιτικά – Όπως κάνουν η Χίλαρι, η Μισέλ Ομπάμα, η Μπριζίτ Μακρόν

Mε τη Χίλαρι Κλίντον, τη Μισέλ Ομπάμα και τη Μπριζίτ Μακρόν, που επέλεξαν να έχουν πολιτικό λόγο, συνέκρινε o Γιώργος Κατρούγκαλος τη στάση της συζύγου του πρωθυπουργού Περιστέρας Μπαζιάνα η οποία παραχώρησε συνέντευξη με έντονο πολιτικό χρώμα.
«Δεν είναι ασυνήθιστο στην Ευρώπη και στην Αμερική οι σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών, που δεν θέλουν να έχουν απλώς έναν διακοσμητικό ρόλο, να κάνουν πολιτικές τοποθετήσεις. Είχαμε δει την κ. Κλίντον, η οποία είχε τελικά και η ίδια πολιτικές φιλοδοξίες, η Μισέλ Ομπάμα είχε παρόμοιο πολιτικό λόγο, η κυρία Μακρόν έχει παρόμοιο πολιτικό λόγο. Αυτό γίνεται για τον εξής απλό λόγο: υπάρχουν δύο αντιλήψεις για τις γυναίκες, είναι διακοσμητικά αντικείμενα ή μπορεί να είναι πραγματικές σύντροφοι;», δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος.
Εξηγώντας τη δήλωση της Περιστέρας Μπαζιάνα ότι «ο ΣYΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά όχι στην εξουσία», ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι ο κόσμος «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης άλλα ακόμη δεν το έχει καταφέρει».

Χρήστος Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε την εξουσία
«Το ζούμε στην καθημερινότητά μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην εξουσία» σχολίασε τη δήλωση της συζύγου του πρωθυπουργού και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μάλιστα στον ΣΚΑΪ, ότι συναντάει ανάλογα προβλήματα με μηχανισμούς στο υπουργείο του.

Φάμελλος: Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε την εξουσία
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι επίσης συμφωνεί με την αναφορά της κ. Μπαζιάνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει πάρει την εξουσία.
«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε αυτό. Η εξουσία είναι κάτι βαθύτερο» σημείωσε ο κ Φάμελλος. Σχολιάζοντας τη δεύτερη σημαντική αναφορά της συζύγου του πρωθυπουργού ότι «ο Τρίπρας δεν είπε ψέματα», ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «αναγκαστήκαμε να πορευτούμε μέχρι τώρα με βάση τα προγράμματα, άλλα τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».
Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην υπερφορολόγηση των πολιτών για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Δείτε το βίντεο από τρη συνέντευξη του Γιώργου Κατρούγκαλου στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ του ΣΚΑΙ

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός – Νίκησε 1-0 την ΑΕΚ και κατέκτησε το 48ο πρωτάθλημα στην ιστορία του

Ξέφρενο πάρτι στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με…

6 ώρες ago

Formula 1: Νικητής ο Πιάστρι στο Μπαχρέιν

Ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren ήταν ο νικητής στο γκραν πρι της Formula 1 στο Μπαχρέιν, με τον Τζορτζ…

7 ώρες ago

Μεσολόγγι: Παρουσία ΠτΔ κ. Τασούλα και του Υπουργού Άμυνας κ. Δένδια γιορτάστηκαν τα 199 χρόνια από την επέτειο της ηρωικής Εξόδου

Με κάθε επισημότητα έγινε η υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα στο Μεσολόγγι, ο…

7 ώρες ago

Μεσολόγγι: Δέος από την βραδινή πομπή και την Αναπαράσταση της Ανατίναξης του Καψάλη [Φωτο]

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς,…

20 ώρες ago

Ανάλυση CNN: Θέλει η Αμερική πίσω τους φίλους της;

Μετά από τρεις μήνες προσβολής, επιβολής δασμών και ακόμη και απειλών με προσάρτηση ορισμένων από…

2 ημέρες ago

Αγία Παρασκευή: Νέες διαγραμμίσεις διαβάσεων με υλικά νέας τεχνολογίας, υψηλής αντοχής και ποιότητας – Ενισχύεται η ασφάλεια των πεζών

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε τις πρώτες παρεμβάσεις διαγράμμισης διαβάσεων πεζών με τη χρήση νέων…

2 ημέρες ago