Παύλος Χρηστίδης: Tο παιχνίδι με τον καλό και τον κακό πατριώτη είναι μια ακόμα υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

0

Μιλώντας σήμερα στο ραδιοσταθμό Alpha 9,89 ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης αναφέρθηκε στο σκοπιανό και το παιχνίδι που παίζεται ανάμεσα στον Τσίπρα και τον Καμμένο. Μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε και για το Σκοπιανό, είπε:
«Όποια ενημέρωση έχουμε, είναι μια ενημέρωση που έρχεται δια του τύπου, είτε απ όσα λέγονται στο Σκοπιανό, είτε στον Ελληνικό, λόγω της σύγκρουσης του κυρίου Κοτζιά με τον κύριο Καμμένο. Αυτή ακριβώς η διγλωσσία των ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι που αντικειμενικά υπονομεύει και την όποια διαπραγμάτευση για τη προσπάθεια εξεύρεσης όποιας λύσης. Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι θέλουμε μια λύση πάνω στην εθνική γραμμή η όποια έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και αυτό ξέρετε είναι κάτι στο οποίο θα επιμείνουμε.
Θα τοποθετηθούμε όταν η συζήτηση έρθει με συγκεκριμένη πρόταση, ενιαία από την κυβέρνηση ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι που βλέπουμε με τον καλό και τον κακό πατριώτη είναι ένα ψέμα, μια ακόμα υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αυτό είναι κάτι το οποίο θα το βρει μπροστά της η κυβέρνηση και δε θέλουμε να το βρει μπροστά της η χώρα».

Share.

Comments are closed.