Γιώργος Πεταλωτής: ΣΥΡΙΖΑ, από την Αριστερά, στον Εθνικολαϊκισμό και τώρα στην απόλυτη δουλοπρέπεια

0

Την κίνηση της κυβέρνησης να καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης για παροχή ασύλου στον έναν εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρέθηκαν στην χώρα μας μετά την επιχείρηση πραξικοπήματος το καλοκαίρι του 2016, σχολιάζει με τον δικό του τρόπο, ο νομικός και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής.
Θυμίζοντας ότι η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου, για την ίδρυση και λειτουργία της οποίας είχε προσωπικά συμβάλει το 2011, έκρινε ότι το επίπεδο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία δεν διασφαλίζει τα εχέγγυα για δίκαιη Δίκη και ότι κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η συμμετοχή του αιτούντος στο πραξικόπημα, ο πρώην υπουργός σχολιάζει την κίνηση της κυβέρνησης με την φράση «από την Αριστερά, στον Εθνικολαϊκισμό και τώρα στην απόλυτη δουλοπρέπεια», παραπέμποντας και στην φράση Ερντογάν περί υπόσχεσης που πήρε από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα ο κ. Πεταλωτής επανήλθε και παλι στα social media, σημειώνοντας πως μετά από ερώτησή του, πληροφορήθηκε εγκύρως τον αριθμό των αιτήσεων ακυρώσεως που είχαν ασκηθεί μέχρι τώρα από την κυβέρνηση κατά αποφάσεων της Επιτροπής Ασύλου και από την απάντηση που πήρε επιβεβαιώθηκε η υποψία του … Μηδεμία!

Share.

Comments are closed.