Αποκαταστάθηκε η οδική σύνδεση του Μεσολογγίου – Αγρινίου στο ύψος της Κλεισούρας

0

Αποκαταστάθηκε από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017η οδική σύνδεση στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στο ύψος της Κλεισούρας, όπου είχε αποκλειστεί από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Αιτωλοακαρνανία.
Πάντως, οι εργασίες στο σημείο συνεχίζονται, γι’ αυτό και συνιστάται στους οδηγούς από τους υπεύθυνους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να διέρχονται με προσοχή από το σημείο.
Την περιοχή επισκέφθηκαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «ήταν και παραμένει μέλημά μας να επιστρέψει το συντομότερο η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, συνέπεια των έντονων καιρικών φαινομένων».
Μάλιστα, όπως σημείωσε, «η περίπτωση της Κλεισούρας ήταν από την πρώτη στιγμή στις προτεραιότητες μας, δεδομένου ότι ο δρόμος αποτελεί τη βασική οδική σύνδεση μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου».

Share.

Comments are closed.