Σταύρος Θεοδωράκης στο 11ο συνέδριο της ΝΔ: Κανείς δεν πρέπει να αντιγράψει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να νικήσει τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ (Φωτο)

0

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά το χαιρετισμό του προέτρεψε τη ΝΔ να απαλλαχθεί από τις πελατειακές σχέσεις και τον κρατισμό και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σημειώνοντας πως «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζουν για τους ίδιους λόγους που πιο παλιά έβριζαν και χτυπούν τα σφυριά στην Wall Street
Επίσης ανέφερε ότι συμφωνεί απόλυτα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηδάκη «ότι το κάθε κόμμα πρέπει πρώτα να οργανώσει τα του οίκου του και μετά τη χώρα».
«Χρειαζόμαστε αλλαγές στην παιδεία, τη δικαιοσύνη και φυσικά και στον εκλογικό νόμο. Πρέπει να αλλάξουμε το δημόσιο και αυτό είναι η πιο απαιτητική δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης ενώ παράλληλα σημείωσε: «Το κόμμα σας θεώρησε σε πολλές περιπτώσεις το κράτος σαν προσωπικό τους λάβαρο. έχετε αναγνωρίσει την ευθύνη του κόμματός σας και αυτό σας τιμά, αλλά δεν αρκεί. πρέπει να είστε έτοιμοι για κράτος χωρίς διακρίσεις και δικά σας παιδιά. Τα σχέδια πρέπει να γίνουν πράξη».
Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για τον λαϊκισμό, που όπως είπε απειλεί την Ελλάδα αλλά και την ΕΕ, σημειώνοντας: «Η νίκη δε θα επιτευχθεί με ευχολόγια. Δεν πρέπει κανείς από εμάς να αντιγράψει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να νικήσει τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς στο ποτάμι πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε το Κίνημα Αλλαγής. Ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συναινέσεις. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι εδώ που έχει φτάσει η πατρίδα οι άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις, δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων». 

Φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από το Συνέδριο

Share.

Comments are closed.