Κυριάκος Μητσοτάκης στο 11o Συνέδριο: Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα [φωτορεπορτάζ]

0

«Η ΝΔ είναι το κόμμα που ανοίγεται στην κοινωνία σπάει τα στεγανά και ανοίγεται μπροστά. Μιας παράταξης που μιλάει σε όλους τους Έλληνες κάθε ηλικίας για όλους αυτούς είμαστε σήμερα εδώ. Στα πρόσωπα τους βλέπω βλέπουμε συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγοντας τις εργασίες του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ.
Και φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει αναφορές στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ενδιαφέρον είχαν και τα ανοίγματα προς την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και η αναμενόμενη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
Στόχος του συνεδρίου είπε ο  κ. Μητσοτάκης, είναι «να αναδείξουμε εκείνες τις πολιτικές που έχει ανάγκη η χώρα για την οριστική έξοδο από την κρίση να επικυρώσουμε τους βασικούς άξονες της στρατηγική. Δεν συμβιβαζόμαστε με την φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τη Ελλάδα. Αυτός ο στόχος δεν είναι κομματικός είναι εθνικός».

Άνοιγμα στην Κεντροαριστερά
Ο Πρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε ξεχωριστά στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και του Ποταμιού που ήταν παρόντες στο συνέδριο.  
«Αγαπητή Φώφη Γεννηματά ο χώρος που εκπροσωπείς, ήταν για χρόνια ο πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ η κρίση μας έφερε πλάι – πλάι.  Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έφεραν την χώρα στον σωστό δρόμο. Βάλαμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα. Αγαπητέ πρόεδρε Σταύρο το Ποτάμι αποτέλεσε και αποτελεί μεταρρυθμιστικό υπεύθυνο  χώρο.» είπε

Επίθεση στον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό «Αξίζουμε καλύτερα. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Είναι η χειρότερη και η πιο ανίκανη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.  Ο αγώνας μέχρι τις εκλογές δεν θα είναι εύκολος, απέναντι μας έχουμε ένα καθεστώς αντέχουμε την χειρότερη λάσπη. Η μεγάλη πρόκληση είναι να αλλάξουμε εμείς για να πείσουμε τους πολίτες. Στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα».

Φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από το Συνέδριο

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner