Αποστάσεις από τον Καμμένο και στη Βουλή πήρε ο Νίκος Φίλης για τη συμφωνία για την πώληση των βλημάτων

0

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντάλλαξαν «πυρά» σε υψηλούς τόνους παρουσιάζοντας τη δική τους αλήθεια χωρίς όμως να συζητήσουν επί της ουσίας τα θέμα που έθεσε ο Νίκος Φίλης
Ο κ. Φίλης αν και θέλησε να απαντήσει επί προσωπικού στον κ. Γεωργιάδη πλην όμως πήρε αποστάσεις και υπέδειξε στην κυβέρνηση τον «ορθό» χειρισμό της υπόθεσης των βλημάτων και του κ. Καμμένου, διατυπώνοντας την άποψη ότι η συζήτηση για τους εξοπλισμούς στη Σαουδική Αραβία πρέπει να υπακούσει στα ψηφίσματα του ευρωκοινοβουλίου.
«Έχω διατυπώσει την άποψη ότι η συζήτηση για τους εξοπλισμούς στη Σαουδική Αραβία πρέπει να υπακούσει στα ψηφίσματα του ευρωκοινοβουλίου, το τελευταίο είναι τον Ιούνιο και αυτή την εβδομάδα έχουμε και νέα συζήτηση στην ευρωβουλή», είπε ο Νίκος Φίλος και υπογράμμισε ότι «η ευρωβουλή αποφαίνεται ότι είμαστε σε μια ανθρωπιστική κρίση και ότι η εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας είναι άμεση και εις βάρος αμάχων».
«Δολοφονούνται άμαχοι. Πιστεύω ότι είναι δυστυχώς ανάξια μια συζήτηση που περιορίζει αυτή τη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση με χιλιάδες νεκρά παιδιά στην Υεμένη, την περιορίζει σε μια μικροπολιτική συζήτηση», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Share.

Comments are closed.