Φώφη Γεννηματά για Καμμένο: “Είναι συκοφάντης, ψεύτης και λασπολόγος”

0

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά αντέδρασε στις αιχμές που άφησε εις βάρος της ο υπουργός Άμυνας περί συναλλαγών με συγκεκριμένη εταιρεία όταν ήταν αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας. Μάλιστα, η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ως συκοφάντη, ψεύτη και λασπολόγο.
Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι καμία συνεργασία δεν έγινε και τόνισε: «Κύριε Τσίπρα, να τον χαίρεστε τον συγκυβερνήτη σας. Καμία αγοραπωλησία δεν έγινε επί ημερών μου και ως αναπληρώτρια υπουργός δεν είχα καμία αρμοδιότητα και εμπλοκή στα εξοπλιστικά». «Ελπίζω να χαίρεστε για το επίπεδο και το δηλητήριο που σπέρνετε στην πολιτική ζωή, κ. Τσίπρα» συμπλήρωσε.

Γιατί αντέδρασε η κ. Γεννηματά;
Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε επιχειρήσει να την εμπλέξει στην υπόθεση «Παπαδόπουλος». «Κι επειδή γελάνε στο ΠΑΣΟΚ και ο Λοβέρδος έχει βγάλει μεροκάματο σε όλα τα  πρωτοσέλιδα και τις τηλεοράσεις για τον Παπαδόπουλο» ανέφερε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Ξέρετε που τον γνώρισαν στο υπουργείο τον κ. Παπαδόπουλο; Η κα Γεννηματά τον πήγε. 17 Φεβρουαρίου 2014».  Είπε ακόμα ότι στα ΕΑΣ η εταιρεία AGG συζήτησε για συμφωνία για πυρομαχικά όταν η κα Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας. «Με αυτούς συνομιλούσε ο Παπαδόπουλος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας», είπε ο κ. Καμμένος.  

Share.

Comments are closed.