Ματαιώθηκε η τηλεμαχία Γεννηματά – Ανδρουλάκη – Κανονικά ο β’ γύρος

0

Με πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας και μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες του Νίκου Αλιβιζάτου δε θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για την Παρασκευή το βράδυ τηλεμαχία της Φώφης Γεννηματά με το Νίκο Ανδρουλάκη.
Το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο του καθηγητή Ν.Κ. Αλιβιζάτου έχει ως εξής:
«Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας, καθώς και οι εθελοντές που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους μπροστά στο θάνατο τόσων συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική. Συμμετέχοντας στο πένθος των οικογενειών τους, η Επιτροπή αποφάσισε:
Πρώτον, μετά από συνεννόηση με τους δυο υποψηφίους, να ματαιώσει την προγραμματισμένη τηλεμαχία τους
Δεύτερον, να συστήσει στους υποψηφίους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεών τους, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017. 
Τρίτον, να διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος γύρος των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα έχουν αναγγελθεί. 
Αίτημα αναβολής που διατύπωσε, μετά την κήρυξη εθνικού πένθους, ο υποψήφιος κ. Ν. Ανδρουλάκης, δεν έγινε δεκτό, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2017
»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner