Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά – Λυκούδη

0

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον επικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς Σπύρο Λυκούδη μετά από πρωτοβουλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Συζήτησαν τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από τον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς και την ψηφοφορία του δεύτερου γύρου.
Ο κ. Λυκούδης σύμφωνα με πληροφορίες επεσήμανε στη κ. Γεννηματά ότι θα πρέπει το εγχείρημα να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί με ενότητα και μαζική συμμετοχή και στην επαναληπτική ψηφοφορία.
Οι ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς καλούν όλους όσους από τις 210.000 ψηφοφόρους προσήλθαν μαζικά στις κάλπες να κάνουν  το ίδιο και την επόμενη Κυριακή γιατί η συγκρότηση του νέου φορέα είναι στα χέρια όλων.
Σε ανακοίνωση της Κίνησης χαιρετίζεται η αθρόα προσέλευση των πολιτών στην ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.
«Οι εκατοντάδες χιλιάδες δημοκράτες-ισσες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, περιμένοντας ακόμα και ώρες στις μεγάλες ουρές μπροστά στις κάλπες, δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να καταθέτουν την πίστη τους και το πάθος τους για να στηρίξουν το μεγάλο εγχείρημα, της συγκρότησης της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης», τονίζουν οι ΜΕΤΑρρυθμιστές συγχαίροντας όλους τους υποψήφιους για την προσπάθεια τους και πρώτα απ’ όλα τους δυο συναγωνιστές που πρώτευσαν. Επίσης συνεχάρησαν τον Ν. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εργώδη προσπάθεια τους σε όλη την προηγούμενη φάση.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner