O γιος του Βούτση στην υποδοχή Κουφοντίνα – Ουδεν σχόλιον λέει ο πρόεδρος της Βουλής

0

Ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, βρισκόταν μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν σήμερα, έξω από την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφοντίνας έλαβε στις 12 το μεσημέρι 48ωρη άδεια από το συμβούλιο των φυλακών όπου εκτίει ποινή έντεκα φορές σε ισόβια κάθειρξη για τις δολοφονίες της 17Ν.  
Κατά την έξοδό του από τις φυλακές, περίμενε μια ομάδα νεαρών που φώναξαν το σύνθημα «το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά». Μεταξύ των νεαρών της ομάδας ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση.  
Ερωτηθείς για το θέμα από δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει: «ουδέν σχόλιον».

Η αντίδραση της ΝΔ
Σε ανακοίνωσή της με αποδέκτη τον κ. Κοντονή η ΝΔ αναφέρεται με  «υστερόγραφο» και στην παρουσία του υιού του προέδρου της Βουλής στην ομάδα που επευφημούσε τον Δ. Κουφοντίνα   
Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη» αναφέρει η ΝΔ. 

Share.

Comments are closed.