Αθηνά Ωνάση: Βγήκε το διαζύγιο με τον Αλβάρο

0

Βγήκε τελικά το διαζύγιο, μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και μεγάλης κόντρας με τον, πρώην σύζυγο της πλέον, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.
Tο διαζύγιο εκδόθηκε με τους δυο αντίδικους να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα, θέλοντας έτσι να βάλουν ένα τέλος σε ό,τι τους θυμίζει την περίοδο που υπήρξαν παντρεμένοι και μάλιστα θέλησαν να κλείσει το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες.
Πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού Bunte.de αναφέρουν πως και οι δύο εκπροσωπήθηκαν στο βελγικό δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να γίνει γρήγορα μια συμφωνία, και ενώ αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια, τελικά αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι πολύ μικρότερο απ’ αυτό που διεκδικούσε.
Αν κρίνουμε από την ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, πως ο Ντόντα απατούσε την Αθηνά επί 8 χρόνια (από τα 11 χρόνια του γάμου τους), διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο, το δικαστήριο είχες λόγους που δεν του έδωσε όσα ζητούσε.

Share.

Comments are closed.