Categories: Πολιτική

Αγωγή Θεοδωράκη κατά Καμμένου: «Ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει»

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε βάρος του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προανήγγειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως «ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει».
Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι». 
«Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.
Ενώ πρόσθεσε πως «ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».
Όπως διαμήνυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αγωγή κατά «του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα». 
«Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και, άκουσον – άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, κατά τη διάρκεια του χθεσινού debate της Κεντροαριστεράς, διερωτήθηκε μέσω Twitter αν «ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους – εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του».

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις Ισραήλ – Χαμάς για τη Γάζα – Αναμένεται «χτύπημα στη Ράφα πολύ σύντομα»

Η αντιπροσωπεία των διαπραγματευτών της Χαμάς αναχώρησε για την Ντόχα, αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση με…

13 ώρες ago

Κορυδαλλός: Πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού – Τι άλλο θα δούμε!!! – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι…

16 ώρες ago

Το Ισραήλ αποφάσισε το κλείσιμο του Al Jazeera , κλιμακώνοντας τη μακροχρόνια διαμάχη με αραβόφωνο δίκτυο

Το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ, υπό τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ψήφισε ομόφωνα να κλείσει τις δραστηριότητες…

19 ώρες ago

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης – Στην Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με…

21 ώρες ago

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή λόγω πυρκαγιάς – Αναζητούνται τα αίτια της φωτιάς

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αγία Παρασκευή, καθώς μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της μετά από φωτιά…

23 ώρες ago

Πασχαλινές ευχές

Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μακάρι η Ανάσταση του Κυρίου να μαλακώσει τις…

2 ημέρες ago