Αγωγή Θεοδωράκη κατά Καμμένου: «Ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει»

0

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε βάρος του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προανήγγειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως «ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει».
Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι». 
«Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.
Ενώ πρόσθεσε πως «ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».
Όπως διαμήνυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αγωγή κατά «του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα». 
«Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και, άκουσον – άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, κατά τη διάρκεια του χθεσινού debate της Κεντροαριστεράς, διερωτήθηκε μέσω Twitter αν «ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους – εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του».

Share.

Comments are closed.