Πάτρα: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση της Φώφης Γεννηματά

0

Πλήθος κόσμου στο «Πάνθεον» το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με το patrasevents.gr, στην συγκέντρωση που είχε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννημάτα.
Οι Πατρινοί υποδέχτηκαν με θέρμη την αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, σε μία συγκέντρωση που θύμισε σε πολλούς κάτι από τα παλιά, με όλα τα τοπικά και ιστορικά στελέχη του κόμματος να δίνουν το παρών.
Η Φώφη Γεννηματά, ωστόσο, στην ομιλία της αναφέρθηκε στο γύρισμα της σελίδας στην οποία θα πρέπει να προχωρήσει ο σοσιαλιστικός χώρος, στην ανάγκη για συσπείρωση στην κεντροαριστερά και στην δημιουργία μίας τρίτης πολιτικής δύναμης που θα είναι σε θέση να πάρει τα σκήπτρα της εξουσίας από την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, οδηγώντας την χώρα έξω από την κρίση.
Η κ. Γεννηματά, με έναν ιδιαίτερα μεστό και σαφή πολιτικό λόγο, δείχνοντας ιδιαίτερα οικεία, φιλική και ευδιάθετη προς όλους, κέρδισε τις εντυπώσεις από τους παρευρισκομένους, επιβεβαιώνοντας όσους υποστηρίζουν ότι στο πρόσωπο της μπορεί αυτή η προσπάθεια για έναν ενιαίο πολιτικό σοσιαλιστικό φορέα να έχει θετικά αποτελέσματα.
Να υπάρξει, δηλαδή, και μετά τις αρχαιρεσίες η πολυπόθητη συσπείρωση.

Share.

Comments are closed.