Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Δάφνης: Στηρίζουμε τον διευθυντή που δεν έδωσε τη σημαία στον Αμίρ

0

Στις 29 Οκτωβρίου 20417 σας είχαμε αρχικά παρουσιάσει, στο άρθρο μας με τίτλο «Αντί για σημαία του έδωσαν στον μικρό Αμίρ την πινακίδα του σχολείου» τα γεγονότα όπως μέχρι εκείνη τη στιγμή έφταναν σε μας.
Μα, μέσα σε λίγες ώρες είχαμε αντιληφθεί ότι κάτι διαφορετικό συνέβαινε και κάναμε δεύτερη ανάρτηση με τίτλο «Η κατάσταση σχετικά με τον Αφγανό μαθητή Αμίρ στη Δάφνη είναι εντελώς διαφορετική»

Τώρα έρχεται ο Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Δάφνης να εκφράσει την «αμέριστη συμπαράστασή» του τόσο στους δασκάλους όσο και στον διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης που πήρε την απόφαση να μην δώσει τη σημαία στον 11 Αμίρ εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι γονείς των μαθητών του σχολείου.
Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού τονίζει ότι «εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις».

Η στάση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ
Υπενθυμίζουμε ότι την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την καρατόμηση του διευθυντή του 6ου Δημοτικού σχολείου Δάφνης αναφέροντας ότι αφαίρεσε τη σημαία από τον 11χρονο Αμίρ «επικαλούμενος δήθεν την άρνηση του παιδιού να μπει στην εκκλησία με τη σημαία, κάτι που ο μαθητής και η οικογένεια του διαψεύδουν κατηγορηματικά».

Διαβάστε ολόκληρη της ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &                                            ΠΡΟΣ
ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                                             Μέλη μας
6 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΔΑΦΝΗ Σ                                                           
Γυμναστηρίου 64, 172 37 Δάφνη                              Κοινοποίηση
Αρ. πρωτ. 2                                                                  -Ένωση Γ.& Κ. Δήμου Δάφνης Υμηττού
                                                                                       – Διεύθυνση 6ου Δημοτικού Σχ. Δάφνης                                                               
                                                                                       -Δήμο Δάφνης-Υμηττού
                                                                                       -Δ.Ο.Ε.
                                                                                       -Υ.Π.Ε.Θ.
                                                                                       -Μ.Μ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.
Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την
σχολική μας κοινότητα.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.

Share.

Comments are closed.