Δήμος Βριλησσίων: Έναρξη Προγράμματος Λογοθεραπείας για ενήλικες

0

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων υγείας, σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, εντάσσει ένα νέο Πρόγραμμα Λογοθεραπείας για ενήλικες αυτή τη χρονιά, μετά από το πρόγραμμα λογοθεραπείας για παιδιά, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά.
Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος και σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ειδικότητες ιατρείων των Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείου, θα  παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες αξιολόγησης και λογοθεραπείας σε ενήλικες με άνοια, νευρολογικές παθήσεις (Alzheimer’s, Parkinson κ.ά.), δυσαρθρία ή που έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια.
Υπεύθυνη λογοθεραπεύτρια επόπτρια προγράμματος, η κα Χριστίνα Καραχάλια.
Τα προγράμματα λογοθεραπείας πραγματοποιούνται στο χώρο των Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείο του Δήμου (Λ.Πεντέλης 62, 1ος όροφος) δυο φορές την εβδομάδα:

  • Λογοθεραπεία παιδιών κάθε Τρίτη 8.00-11.00π.μ. και
  • Λογοθεραπεία Ενηλίκων κάθε Πέμπτη 8.00-11.00

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στην τεχνική γραμματεία των Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείου, κα Λιάνα Αλ Νταρουίζ (Λογοθεραπεύτρια), κα Στάμου Πηνελόπη Ψυχολόγος, στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, στο τηλ. 210-8045564.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner