Ξεφτίλα:  Αρτέμης Σώρρας – Μένω κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο και… χαιρετάω τους αστυνομικούς 

0

O Αρτέμης Σώρρας, που αναζητείται εδώ και μήνες από τις Αρχές, εμφανίστηκε ξανά με νέο ηχητικό μήνυμα και για ακόμη μια φορά προκαλεί με όσα λέει.

Ο Σώρρας -μεταξύ άλλων- ειρωνεύεται τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον συλλάβουν, λέγοντας ότι πολλές φόρες τους χαιρετάει μιας και μένει κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο! Και όλα αυτά ενώ τον αναζητούν οι Αρχές.

«Εν τω μεταξύ, μένω ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, εκεί που οι μπάτσοι, δεν ψάχνει κανένας, και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο Βασιλικό κήπο, χαιρετάω και τους αστυνομικούς, “καλημέρα” μου λένε, έχω αλλάξει λίγο και την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική, οπότε με χαιρετάνε οι άνθρωποι, μια χαρά είμαι, οπότε γι’ αυτό δεν βάζω και βίντεο. Γιατί άμα βγάλω και βίντεο θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες, θα τους δώσω τροφή», λέει ο Σώρρας και προσθέτει:

«Κάποιοι λέτε: “Ποιο πουλάκι του πάει ακόμα και τώρα;” Μετά τα μηνύματά μου τα ηχητικά που τα λέτε ψεύτικα και βεβαίως δεν είναι ψεύτικα και μιλάω σιγά, πολύ σιγά γιατί δεν μπορώ να φωνάξω. Η φωνή μου έχει πολύ περίεργο μέταλλο και ακούγεται παντού».

Στο ίδιο ηχητικό, ο Σώρρας επιτίθεται και στους άλλοτε στενούς συνεργάτες του, κατηγορώντας τους για προδοσία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο Σώρρας καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο και να στέλνουν εξώδικα. 

Δείτε το βίντεο του ALFA με το μήνυμα του Σώρρα

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner