Φώφη Γεννηματά: Η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει ξανά πρωταγωνιστής

0

Η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για την Κεντροαριστερά κλιμακώνεται. Η Φώφη Γεννηματά μίλησε χθες σε εκδήλωση στο Αγρίνιο για την επόμενη μέρα του Κέντρου και ομολογουμένως την παρακολούθησε αρκετός κποσμος. 
Μάλιστα, οι συνεργάτες της κ. Γεννηματά εμφανίζονταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στο Παπαστράτειο Μέγαρο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η συγκέντρωση του Αγρινίου ήταν ένα βαρόμετρο για την πορεία προς τις εκλογές. Είναι «ενδεικτικό της ενωτικής δυναμικής και  συσπείρωσης γύρω από την υποψηφιότητα της Γεννηματά», ανέφεραν.

Η κ Γεννηματά ευχαρίστησε τους εκατοντάδες υποστηρικτές της γι τη παρουσία τους λέγοντας:
«Αυτή η παρουσία είναι συγκλονιστική. Θα κάνουμε μαζί τα πάντα για να γίνει δυνατή η Κεντροαριστερά. Πιστεύω ότι ο χώρος μας πρέπει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα. Δεν έχει κανένα νόημα να βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και να έχουμε ένα ρόλο συμπληρωματικό στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια και σε κοινή κατεύθυνση. Αυτό είναι το στοίχημα. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια πλευρά. Από τη Δημοκρατική Αιτωλοακαρνανία στέλνουμε το μήνυμα: Η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει ξανά Πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Share.

Comments are closed.