Κεντροαριστερά: Οι υποψήφιοι αρχίζουν να ξεδιπλώνουν τις πολιτικές τους προτάσεις

0

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς στοχεύουν  σύντομα να παρουσιάσουν την πολιτική τους πρόταση για την επόμενη μέρα της χώρας, αλλά και του χώρου τους. Αυτό θα το κάνουν διότι στοχεύουν να μπουν στην τελική ευθεία των εκλογών έχοντας στα χέρια τους μια συγκεκριμένη πρόταση.
Τα στρατηγεία των εν δυνάμει αρχηγών έχουν κατανοήσει πλήρως ότι η απουσία ενός ενιαίου πολιτικού σχεδίου για το αύριο της χώρας και της παράταξης, τους στοιχίζει σε επίπεδο αξιοπιστίας.

Με δεδομένο ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά είναι η μόνη που έχει παρουσιάσει ένα συγκροτημένο σχέδιο, το «Σχέδιο Ελλάδα», αυτό και μόνο φέρνει σε δύσκολη θέση τους συνυποψήφιους της
Η δυνατότητα της να μιλάει ανά την Ελλάδα, με συγκεκριμένες προτάσεις πάνω σε ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, έχει εξελιχθεί στο μεγάλο της ατού.
Στις επόμενες μέρες, αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα της κ. Γεννηματά θα επιχειρήσουν να της αφαιρέσουν οι συνυποψήφιοι της.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει προετοιμάσει ήδη το δικό του σχέδιο για την επόμενη μέρα, το οποίο είχε σκοπό να παρουσίαζε σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου, με το σχέδιο του όμως να ανατρέπεται εξαιτίας της 48ωρης απεργίας που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ. Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα ξεδιπλώσει σύντομα το όραμα του για την χώρα και την παράταξη, το οποίο φυλάν σαν επτασφράγιστο μυστικό, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτό.

Στην κατεύθυνση να παρουσιάσει σύντομα την δική του πολιτική πλατφόρμα βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης. Οι συνεργάτες του δουλεύουν πάνω στην ιδεολογική και πολιτική κατεύθυνση που έχουν λάβει, προκειμένου να δημιουργηθεί άμεσα ένα συνεκτικό κείμενο θέσεων.

Share.

Comments are closed.