Κουτσούμπας για τη συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ: Έκανε καλό στριπτίζ και πήρε φιλοδώρημα

0

«Η ελληνική κυβέρνηση έδωσε πάρα πολλά για να εισπράξει μία γενική συμπάθεια, γενικούς σχολιασμούς, ευχολόγια. Σε τελευταία ανάλυση έχει δίκιο ο Ριζοσπάστης. Ο Τραμπ έκανε ότι κάνει κάποιος ή κάποια μπροστά σε ένα καλό στριπτίζ ή σε ένα ανατολίτικο oriental. Το πολύ πολύ να δώσει κάποιος φιλοδώρημα στον χορευτή ή την χορεύτρια. Τέτοιο χαρακτήρα κατά την άποψή μας έχει και η δήθεν στήριξη του Τραμπ, των ΗΠΑ δηλαδή, προς την Ελλάδα», ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό Πρόεδρο.
Ο κ. Κουτσούμπας, μιλώντας στον realfm 97,8 τόνισε πως η συμφωνία για τα F-16 δεν εξυπηρετεί την Ελλάδα αλλά τους σκοπούς του ΝΑΤΟ.
Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σημείωσε ότι «δεν μπορεί να είμαστε μέσα στη τρελή χαρά και να μιλάμε για “come back” της ελληνικής οικονομίας λόγω του Τραμπ», επισημαίνοντας ότι «οι ΗΠΑ και ο Τραμπ, θα το ξαναπώ επειδή το χρησιμοποίησε και ο κ. Τσίπρας, όλο και περισσότερο γίνεται διαβολικός και για τον λαό του, τον αμερικάνικο λαό και για τον ελληνικό λαό και τους λαούς της περιοχής γιατί γι’ αυτούς όλους ανοίγουν οι πύλες της Κόλασης. Ο διαβολικός Τραμπ είναι καλός για τα μονοπώλια των ΗΠΑ, για τις δικές του επιχειρήσεις, για το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα που υπάρχει στις ΗΠΑ κ.λπ.».

Share.

Comments are closed.