Φώφη Γεννηματά: Δεν καταλαβαίνω από τις επιθέσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΝΕΛ – Ο πρωθυπουργό να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα

0

 «Κάθε μέρα κλιμακώνονται οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι από τους ΣYΡIZΑ ΑΝΕΛ, τη ΝΔ και τους καλοθελητές τους. Τους απαντώ: Δεν καταλαβαίνω από αυτά. Οι επιθέσεις με δυναμώνουν». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σε ομιλία που πραγματοποίησε, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο δημαρχείο Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η συγκεκριμένη αναφορά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιας για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης έγινε με αφορμή αρθρογραφία στελεχών της αντιπολίτευσης αλλά και πολλά σχόλια σε διαδικτυακούς ιστότοπους. Η Χαριλάου Τρικούπη θεώρησε ότι πρόκειται για προσπάθεια να πλήξουν την υποψηφιότητά της κ. Γεννηματά.

«Σημασία έχει ότι είστε εσείς εδώ, μαζί θα νικήσουμε. Μαζί θα κάνουμε και πάλι μεγάλη την κεντροαριστερά. Ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή», τόνισε στα στελέχη και τους φίλους που την υποστηρίζουν.

Επίσης, η Φώφη Γεννηματά είπε ότι δεν θα επιτρέψει να οδηγηθεί η παράταξη «από το ένα άκρο της συντήρησης στο άλλο, από το ένα αδιέξοδο στο άλλο», ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα πριν οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε νέες περιπέτειες».

«Ζητάμε τη δύναμη να επιβάλλουμε τη συνεννόηση, όχι για τη συνεννόηση αλλά για να μπορέσει να εφαρμοστεί ένα εθνικό σχέδιο για τον τόπο» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά καλώντας τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή: «Ανοίγουμε νέους δρόμους. Κάντε την υπόθεση της συμμετοχής δική σας υπόθεση. Έχουμε το χέρι απλωμένο. Ελάτε εδώ, είναι το σπίτι σας. Όλοι όσοι πήγαν να πιάσουν στασίδι εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ας μείνουν βαρίδι σε αυτό το πλοίο που βουλιάζει».

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας σ΄ όσους θέτουν θέμα αν θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα σε περίπτωση που δεν εκλεγεί, είπε: «Είναι αστείο να με ρωτούν τι θα κάνω γιατί εγώ έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση της κοινωνικής μας βάσης».

Share.

Comments are closed.