Ενότητα και εμπιστοσύνη ζήτησε η Φώφη Γεννηματά ενόψει εκλογών

0

Ισχυρό μήνυμα ενότητας έστειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά από το Νέο Ηράκλειο, ζητώντας καθαρή εντολή ενόψει των εκλογών. 
«Από το Ηράκλειο στο Νέο Ηράκλειο είμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αποφασισμένοι» ανέφερε. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε συγκέντρωση φίλων και στελεχών της παράταξης στο Νέο Ηράκλειο υπογραμμίζοντας πως η μεγάλη Κεντροαριστερά γίνεται πράξη.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση , τονίζοντας ότι αποτελούν τα δυο άκρα της  συντηρητικής πολιτικής.
«Διεκδικούμε την ενίσχυση μας στηριγμένοι στο ήθος και στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης» τόνισε η Φώφη Γεννηματά, ενώ αναφερομένη στις εκλογές για την ανάδειξη του πρόεδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, σημείωσε: «Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε μαζί. Ζητώ εντολή για την ανατροπή αυτού του πολιτικού σκηνικού»

Το debate action24
Να σημειωθεί ότι ίδια ώρα περίπου 5 από τους υποψηφίους (Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Γιάννης Ραγκούσης) για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς συμμετείχαν στο πρώτο debate στον τηλεοπτικό σταθμό action24 με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά με τη συμμετοχή των δημοσιογράφων Γιάννη Πολίτη και της Αγγελικής Σπανού. Η Φώφη Γεννηματά δεν παρέστει ξεκαθαρίζοντας πως θα συμμετάσχει μόνο στα debate που έχει αποφασίσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου με τη σύμφωνη γνώμη όλων. Επίσης απουσίαζε και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, λόγω προβλήματος υγείας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.