Categories: Πολιτική

Αλλαγή φρουράς στο γραφείο Τύπου της Ν.Δ.

H πολιτική επικοινωνία ήταν πάντα ο αδύναμος κρίκος στον κομματικό μηχανισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι «αρρυθμίες» στον τομέα της επικοινωνίας έχουν πλήξει τη δημόσια εικόνα του προέδρου της ΝΔ και έτσι σήμερα ανακοινώθηκαν οι αλλαγές (που όλοι τις γνώριζαν) στο επικοινωνιακό επιτελείο Μητσοτάκη.
Με απόφαση, λοιπόν, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη:

  • Νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκημε αναπληρωτές την Σοφία Ζαχαράκη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Νίκο Ρωμανό και τον Σπύρο Σταυρίδη.
  • Διευθυντής γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει αναπληρώτρια διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.
  • Αναπληρωτής διευθυντής γραφείου Τύπου για θέματα περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει o δημοσιογράφος και επί κυβερνήσεων Καραμανλή βουλευτής Ηλείας) Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Από τις παραπάνω αλλαγές μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε ότι έχουμε σημαντική υποβάθμιση των σαμαρικών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

AddThis Website Tools
Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Νίκος Τσούλιας*: Τι θέλουν οι μαθητές και οι μαθήτριες από τον / την εκπαιδευτικό;

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα στην εκπαιδευτική σου καριέρα, ανάμεσα στα άλλα ζητήματα…

53 λεπτά ago

Μάνος Κρανίδης*: Ακίνητη περιουσία – To Κράτος δεν εξυπηρετεί τον πολίτη και δεν δίνει το παράδειγμα, απαιτείται σημαντική μεταρρύθμιση

Σήμερα ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης στην Ελλάδα είναι το Κράτος και οι δημόσιοι Φορείς που διαθέτουν…

1 ώρα ago

O Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) συνδιοργανώνουν το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball

Μία ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ),…

2 ώρες ago

Γιάννης Μαγκριώτης*: Μπορεί, η οικονομία της χώρας μας να προχωρήσει, με την πολιτική του «βλέποντας και κάνοντας;»

Μπροστά μας εξελίσσεται μια περίοδος διεθνών και περιφερειακών συγκρούσεων, που θα ματαιώνουν κάθε προσπάθεια παγίωσης…

3 ώρες ago

Γιώργος Α. Παπανδρέου: Η απειλή για την ελευθερία και τη δημοκρατία είναι παγκόσμια

O πρώην πρωθυπουργός Γιώργου Α. Παπανδρέου έγραψε ένα άρθρο για τη γνωριμία του με τον…

14 ώρες ago

Νίκος Τσούλιας*: Καταλυτικός ο ιστορικός ρόλος της ΟΛΜΕ για τη Δημόσια Παιδεία

Αναφέρομαι στη δεκαετία 1993-2003, που είχα και θεσμικό ρόλο. Αυτή την περίοδο έχουμε σημαντικές εκπαιδευτικές…

24 ώρες ago