Παραλίγον… και αξιολογητής εκπαιδευτικών ο π. Πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Θέμης Κοτσιφάκης

0

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, που ως γνωστόν έδωσε μεγάλους αγώνες ενάντια στην αξιολόγηση από τη θέση του αριστερού συνδικαλιστή, παρ’ ολίγον θα ήταν αξιολογητής τώρα των αποσπασμένων εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη, του οποίου σήμερα είναι Διευθυντής.

Πώς τη γλίτωσε για φέτος; Τον βοήθησαν απλά η ημερομηνίες…
Ο κ. Κοτσιφάκης διορίστηκε Διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά επειδή η τρέχουσα  αξιολόγηση γίνεται για το έτος 2016, δηλαδή στο διάστημα δηλαδή που αυτός δεν ήταν διευθυντής κι επομένως δεν υποχρεούται να κάνει αξιολόγηση.

Ωστόσο του χρόνου ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ, θα υποχρεωθεί να κάνει αξιολόγηση για το έτος 2017, εφόσον θα υπηρετεί στην ίδια θέση, εκτός και αν δηλώσει άρνηση.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα πράξει ο κ. Κοτσιφάκης. Θα μείνει πιστός στις θέσεις του ενάντια στην αξιολόγηση ή θα κάνει αυτό που μας έχουν συνηθίσει σε αυτή την κυβέρνηση, κυβίστηση (κοινώς κωλοτούμπα);

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διατυπώσει καμία άποψη δημοσίως για την τρέχουσα αξιολόγηση των αποσπασμένων εκπαιδευτικών. Εξακολουθεί να διαφωνεί ή πια έχει συμφωνήσει!

Share.

Comments are closed.