Απίστευτο: Γέμισε με αφίσες το Πάντειο Πανεπιστήμιο που στοχοποιούν τον καθηγητή Συρίγο!

0

Άγνωστοι γέμισαν τους τοίχους του Παντείου Πανεπιστημίου με αφίσες που εικονίζουν το τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο, θυμίζοντας εποχές… επικηρύξεων.
Μάλιστα, οι αφίσες υπάρχουν και έξω από το Πάντειο στην περιοχή του Κουκακίου, καθώς και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια σε πολλές γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.
Η αφίσα έχει την φωτογραφία του κ. Συρίγου και τον τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή.
Η αντίδραση της Συγκλήτου του ιδρύματος ήταν άμεση, η οποία σε ανακοίνωσή της μιλά για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών».
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», καθηγητές του ιδρύματος κάνουν προσπάθεια να για να υπογραφεί κειμένο απ’ όλους τους καθηγητές του Παντείου.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Συρίγος είχε διαπράξει το «τραγικό λάθος» να επικρίνει δύο φοιτητές – όχι της Παντείου – που έκαναν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει. Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή. Παράλληλα, πριν λίγες μέρες ομάδα νεαρών έκανε “ντου” σε εκδήλωση, στην οποία ήταν ομιλητής στα Ιωάννινα.

Share.

Comments are closed.