Ακτιβιστής κατά των πλειστηριασμών και εμπρηστής γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ένας εκ των συλληφθέντων

0

Άτομο το οποίο είχε συλληφθεί πριν από περίπου έναν μήνα για εμπρησμό γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, αλλά και για βιαιοπραγία κατά δικαστικού επιμελητή κατά τη διάρκεια κατάσχεσης καταστήματος στην πόλη, συγκαταλέγεται μεταξύ των οκτώ συλληφθέντων για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το πρωί μετά από έξι μήνες ομηρίας, έπειτα από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του «Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου» (ΣΑΟΡ), ο οποίος στις 2 Σεπτεμβρίου, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, έβαλε φωτιά και προκάλεσε υλικές ζημιές στα γραφεία όπου στεγάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδο Ζυμβρακάκη.

Μάλιστα, το ίδιο άτομο, λίγη ώρα μετά την επίθεση στα γραφεία, επιτέθηκε και σε δικαστικό επιμελητή, ο οποίος εκτελούσε απόφαση κατάσχεσης καταστήματος στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε το δημοσίευμα της Αθηνάς Πετρακάκη του http://rethemnosnews.gr με τα όσα έλεγε τότε ο αντιπρόεδρος ου «Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου» (ΣΑΟΡ) κι εξηγούσε γιατί έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πατώντας ΕΔΩ.

Share.

Comments are closed.