Wind και OTS αναλαμβάνουν τις εκλογές για αρχηγό στην Κεντροαριστερά

0

Κατέληξαν στην Κεντροαριστερά ως προς τις εταιρείες που θα αναλάβουν την online ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού και αυτές είναι η Wind (το hardware) και η OTS (το software). Το κόστος και των δύο εταιρειών ανέρχεται σε περίπου 350.000 συν ΦΠΑ (περίπου 420.000 ευρώ). Ενημερωτικά να πούμε ότι απορρίφθηκε πρόταση της Singular Logic που ζητούσε 800 χιλιάδες ευρώ συν ΦΠΑ. 
Επομένως οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά τις Κυριακές 5 και 12 Νοεμβρίου (με ένα μικρό περιθώριο αναβολής για μία εβδομάδα, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο στην πορεία από τα τεστ που θα γίνουν). 
Σχετικά με το ζήτημα της πιθανής αναβολής της ψηφοφορίας κατά μια εβδομάδα το ζήτησε η Wind επιφυλασσόμενη για τον χρόνο παράδοσης των τάμπλετς.

Η ψήφος εξ αποστάσεως…
Η επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι η εξ αποστάσεως ψηφοφορία απορρίπτεται, με το Νίκο Αλιβιζάτο να ενημερώνει σχετικά τους εκπροσώπους των υποψηφίων.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, υποστήριξε ότι την Δευτέρα θα είναι έτοιμος να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία.
Συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων Γιώργο Καμίνη έθεσαν το θέμα της ύπαρξης επιστολικής ψήφου

«Προχωρούμε με τις αποφάσεις για την διαδικασία και όποιες ιδέες και προτάσεις τις βλέπουμε στην πορεία» ήταν το πνεύμα της απάντησης του Ν. Αλιβιζάτου για να ξεπαγώσει η διαδικασία.

Share.

Comments are closed.