Δραματικές ώρες εν όψει στον Παναθηναϊκό μιας και τελειώνει και τυπικά η χρηματοδότηση από Αλαφούζο

0

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλησε να έχει μία συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις του αναφορικά με την ομάδα και το τι συνεπάγεται η ανακοίνωση αποχώρησής του.

Άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει και στη συνέντευξη Τύπου πως κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Η συνάντηση τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε και ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τις προθέσεις του mr. ΣΚΑΪ από τους άμεσους συνεργάτες του. Αυτό που του γνωστοποιήθηκε είναι αυτό που πρακτικά είχε φανεί από την προηγούμενη Πέμπτη. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει πρόθεση να χρηματοδοτήσει άλλο ο Γιάννης Αλαφούζος το τριφύλλι.

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει και τυπικά τέλος στην χρηματοδότηση της ΠΑΕ και πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να τακτοποιηθεί καμία οικονομική οφειλή πριν τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει ο πρώτος έλεγχος της UEFA. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε καθεστώς επιτήρησης και εφόσον φανεί ασυνεπής και στη συνέχεια θα του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου να πληρωθούν οι δόσεις των συμβολαίων των παικτών που είναι προγραμματισμένες για το τέλος Οκτωβρίου. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για υποχρεώσεις σε πρώην παίκτες και τους συλλόγους τους που έχουν διακανονιστεί. Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα πως η μη καταβολή των δόσεων προς τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και στα αποδυτήρια των πρασίνων με προσφυγές, απελευθερώσεις, αποχωρήσεις παικτών κλπ.

Share.

Comments are closed.