Ανοιχτή επιστολή Νότη Μαυρουδή για την περιπέτεια της υγείας του

0

Με μια ανοιχτή επιστολή αποφάσισε ο γνωστός συνθέτης – κιθαριστής Νότης Μαυρουδής να μας ενημερώσει για την περιπέτεια της υγείας του – τριπλό bypass- αλλά και να ευχαριστήσει όλους και όλες όσοι του συμπαραστάθηκαν, με οποιοδήποτε τρόπο, σε τούτη την περιπέτεια, που είχε αίσιο τέλος

Ακολουθεί η επιστολή του Νότη Μαυρουδή

«ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ bypass
 (από τον Νότη Μαυρουδή)
Αγαπητοί μου φίλοι κολλητοί, παλαιοί, νεότεροι, κοντινοί, λίγο πιο μακρινοί, όλοι εσείς των οποίων γνωρίζω τα καλά συναισθήματά τους για μένα, θα ήθελα τώρα που πέρασα την μπόρα τού τριπλού bypass, τώρα που έχουν μείνει οι αφόρητοι πόνοι των μετεγχειρητικών εξελίξεων, να σας ενημερώσω πως την Πέμπτη,15/9/2017 εισήχθην επειγόντως στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με συμπτώματα… κινδύνου. Η διαμονή μου στη μονάδα εντατικής χειρουργικής τού νοσοκομείου, έφτασε ως τις 22/9/2017 όπου και πήρα εξιτήριο.
Η αλήθεια είναι πως όταν σου περιγράφουν με λεπτομέρειες το δρομολόγιο που διάνυσες εν πλήρη αναισθησία από τις ενέσεις και την ισχυρή φαρμακολογία, βγάζεις εύκολα το συμπέρασμα πως έκανες ένα ταξίδι… Κάτι δηλαδή σαν αστρικό! Με λίγα λόγια, πέρασες για λίγο «στον άλλον κόσμο» και επέστρεψες για να συνεχίσεις το ταξίδι τής ζωής.
Δεν συνηθίζω να προβάλλω τα πολύ ιδιωτικά μου στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και δεν «ανέβασα» κάτι τόσο πολύ σοβαρό για την υγεία μου την οποία θεωρώ πως αφορά αυστηρά την προσωπική μου οδό και όχι να γίνει έρμαιο των πολλών….   
Αγαπητοί μου όλοι,
Τώρα, με ένα σώμα-πληγή, θα φροντίσω να αναρρώσω και να αποκτήσω δυνάμεις που θα με φέρουν ξανά στον πρότερο βίο τής καθημερινότητας, αυτήν που έχω επιλέξει να βιώνω εδώ και πολλά χρόνια.
Και επειδή η επιστολή μου προς όλους εσάς είναι αρκετά «από καρδιάς», επειδή στο Ωνάσειο εμπιστεύτηκα την καρδιά μου στα χέρια τής επιστήμης κι επειδή πάντα το χιούμορ πρέπει να υπάρχει στη ζωή μας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν ηθικά και συνέβαλαν στην αιμοδοσία.
Όλοι εσείς λοιπόν ανήκετε στους «γκαρδιακούς» φίλους και υποκλίνομαι μπροστά σας.
Περιττό να πω πως και τα τραγούδια μου, η μουσική μου θα εξακολουθεί να προέρχεται από καρδιάς…
Φιλικότατα,
Νότης Μαυρουδής
(24/9/2017)»

Φίλε Νότη, σου ευχόμαστε να αναρρώσεις σύντομα και να γίνεις σιδερένιος και πιο γερός από πρώτα. Η είδηση της ασθένειάς σου μας ξάφνισε και μας αναστάτωσε όλους. Τέλος καλό , όλα καλά Σε περιμένουμε στο στέκι του καφέ…

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner