12ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας: 7χρονος έπεσε από ύψος 4 μέτρων στο κενό

0

Σκηνές πανικού εκτυλίχτηκαν στο 12ο δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, Ανατ. Ρωμυλίας 101, όταν ένας μαθητής 7 ετών έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, από τον πρώτο όροφο του κτηρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στις 12.30 και το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η κατάσταση του 7χρονου δεν κρίνεται τόσο σοβαρή ώστε να απειλείται η ζωή του.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δασκάλα του μαθητή του 12ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας φέρεται να τον κλείδωσε άθελά της στην αίθουσα και το παιδί, στην προσπάθειά του να διαφύγει, πήδηξε από τον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν το παιδί το κλείδωσε η δασκάλα ή αν το παιδί κλειδώθηκε μόνο του και στον πανικό του να βγει από την αίθουσα πήδηξε στο κενό. 

Πάντως ο 7χρονος από την πτώση υπέστη μόνο ένα κάταγμα στη φτέρνα όπως διαπιστώθηκε μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Share.

Comments are closed.