Βαγγέλης Μαρινάκης: «Πείτε στον κ. Τσίπρα ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει και το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα»

0

Βολές κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη το οποίο παρακολούθησε από κοντά καθώς βρέθηκε στο γήπεδο των «Πηγαδίων». Ο πρόεδρος των Πειραιωτών τόνισε στην κάμερα της NOVA πως κάποιοι έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στην ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατάκα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ σχετικά με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού:
«Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έβλεπα κάποια περίεργα πράγματα με τη διαιτησία και τους παράγοντες και μου είχαν κάνει εντύπωση. Βγήκα τότε τη δεύτερη αγωνιστική και τα κατήγγειλα. Πέρυσι και φέτος γίνονται τα ίδια, ξεκίνησε από τα φιλικά αυτή η ξευτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε περίεργα πράγματα, ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας.
Εμείς όμως δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι κάνει ο κάθε διαιτητής. Αν για παράδειγμα δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή και ο παίκτης αυτός που έπρεπε να αποβληθεί, έκανε το 1-1, ή αν κάναμε εμείς το 2-1 και μας το ακύρωσε. Αυτά τα βλέπουμε και ξέρουμε καλά τι γίνεται, έχουμε μάθει όμως να παλεύουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να δώσει κανείς παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας.
Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός ότι “αυτό που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα”, εγώ του λέω ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει το 8ο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός και να πάει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σήμερα, παρά τα περίεργα που είδαμε, μπορούσαμε να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώ και να το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας, ότι το 8ο συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός.
Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να νικήσουμε. Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης».

Για την ιστορία…
Ξάνθη και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στα Πηγάδια για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με τους Πειραιώτες να έχουν δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία και τον μη καταλογισμό καθαρού πέναλτι στην αρχή του ματς.

Share.

Comments are closed.