Αστυνομικοί εμπόδισαν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να δουν τον Τσίπρα

0

Εντάσεις και φωνές επικράτησαν όταν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησαν να μπουν το χώρο της ΔΕΘ προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό για να του δώσουν τα αιτήματα τους. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους άφησαν να προχωρήσουν και προκλήθηκε ένταση ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε χωρίς κανέναν πρόβλημα.
«Υπήρξε μια ομάδα συνδικαλιστικών στελεχών που μπήκε στο χώρο της ΔΕΘ προσπαθώντας να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό» επισήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ, Πέτρος Κετικίδης και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει τρεις φορές ραντεβού με τον κ. Τσίπρα.
«Συμμετέχουμε στην απογευματινή κινητοποίηση των συνδικάτων στο άγαλμα του Βενιζέλου. Θα διαδηλώσουμε με κορύφωση στη νότια πύλη της έκθεσης» πρόσθεσε.
Να σημειωθεί πως η ΠΟΕΔΗΝ, άνοιξε χθες το πρωί τον χορό των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 
Το κάλεσμα ήταν, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και εκεί επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, που θέλησαν να μπουν στο κτίριο του ΥΜΑΘ.

Δείτε βίντεο του seleo.gr με τις ανακλήσεις ΠΟΕΔΗΝ και αστυνομικών στα εγκαίνια της ΔΕΘ 2017

Share.

Comments are closed.