Δ. Καμμένος: Η συγκυβέρνηση είναι σαν το σεξ την πρώτη φορά, μετά μαθαίνεις!

0

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος αρέσκεται να εκφράζεται με άνεση στις συνεντεύξεις του παράγοντας ουσιαστικές και μη ειδήσεις. Έτσι και το Σάββατο ρωτήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (REAL FM) για το ενδεχόμενο μίας εκ νέου συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απάντησε μεταξύ άλλων είπε «προσωπικά θα είχα κάποιες σκέψεις, εάν θα μπορούσα προγραμματικά ή μετά να υπάρχει κάποια κυβερνητική συνεργασία, γιατί στην αντιπολίτευση δεν έχεις να κάνεις κάτι. Δεν θα γίνουμε ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί συγγενείς κεντροαριστεροί. Σαν αντιπολίτευση δεν έχεις λόγο να συνεργαστείς με κάποιον, άποψη μου και αυτή, αλλά κυβερνητικά θα είχα κάποιους προβληματισμούς».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Καμμένος πρόσθεσε:
«Θα έπρεπε να το συζητήσουμε, διότι ήταν η πρώτη φορά. Η πρώτη φορά είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα, από το σεξ όταν είμαστε νέοι μέχρι οτιδήποτε άλλο κάνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου και μετά μαθαίνεις, αποκτάς εμπειρίες. Πρέπει να τα βάλεις κάτω στο τραπέζι και να δεις ποια είναι η τακτική σου, ποια είναι η στρατηγική σου και πολλά άλλα. Εμένα, ένα που με έχει πειράξει είναι ότι δεν μας θέλουν για συγκυβέρνηση, το έχω πει πολλές φορές. Επειδή είμαι ένας περήφανος άνθρωπος και δεν κρύβω τα λόγια μου τους λέω όταν μπαίνω στη Βουλή δεν θέλω να βλέπω φάτσες που δεν με γουστάρουν, όπως και δεν κάνω παρέα και με κανέναν που δεν με γουστάρει… Κάνουμε μία συγκυβέρνηση για να ξεκαθαρίσουμε τα παλιά… αλλά επί προσωπικού το “είμαστε εξαναγκασμένοι να συνεργαζόμαστε με τους ΑΝΕΛ” δεν το δέχομαι, διότι η εξουσία είναι καλή για τους πλειοψηφούντες όχι για τους μειοψηφούντες… Χρειάζεται πολύ σκέψη και από δύο μεριές και από όλες τις μεριές».

Share.

Comments are closed.