Δήμος Βριλησσίων: 10ημερο ενημέρωσης και εθελοντικής αιμοδοσίας

0

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συνδιοργανώνουν:
10ημερο δράσεων ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εθελοντικής αιμοδοσίας από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2017, με σύνθημα «Δίνουμε Ζωή – Είναι στο Αίμα μας»
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας και της ηλεκτρονικής κάρτας αιμοδοσίας που είναι μια πράξη ανθρωπιάς και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας.
Στην εκδήλωση συμμετέχει ο σύλλογος αιμοδοσίας Χαλανδρίου «ΕΛΠΙΔΑ».

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

  • Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 17.00-20.00 Εθελοντική Αιμοδοσία στον ΟΚΠΑ
    Την ίδια μέρα και ώρα σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Όραμα” Ελπίδας, θα πραγματοποιείται και λήψη δείγματος μυελού των οστών όσων το επιθυμούν.
  • Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 18.00 Λαμπαδηδρομία
    Τη φλόγα θα ανάψει η Ολυμπιονίκης NIKH MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στη διασταύρωση Σισμανογλείου και Πεντέλης, όπου θα ενωθούν όλες οι ομάδες λαμπαδηδρόμων με τους: ΘΑΝΟ ΤΣΙΡΙΚΟ Παγκόσμιο Πρωταθλητή Καταδύσεων και τη Γυναικεία Oμάδα Χάντμπολ Βριλησσίων καθώς και αθλητές από τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και το Γ.Ν Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ. θα τερματίσουν στην Πλατεία Αναλήψεως όπου θα τους υποδεχθεί η φιλαρμονική του Δήμου, θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί επισήμων και θα δοθούν αναμνηστικά στους λαμπαδηδρόμους.
  • Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 18.00
    Εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων ώρα 09.00-13.00. -Εκδήλωση επιστημονικής ενημέρωσης με ομιλητές τους: Πρόεδρο του ΕΚΕΑ κα Χάρις Ματσούκα και τον επιστημονικό Δ/ντή ΕΚΕΑ αιματολόγο ιατρό κο Σταμούλη Κωνσταντίνο.
Share.

Comments are closed.