Ο Παύλος Χρηστίδης: Όσοι δεν έχουν ιδέες για το σήμερα, συγκρούονται για το χθες

0

Στην πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει κυρίως μέσω διαδικτύου με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μη συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο στην Εσθονία για τα εγκλήματα του κομμουνιστικού καθεστώτος, ισχυριζόμενη ότι αυτά δεν υπήρξαν, όπως εκφράστηκε μέσω του αρμόδιου υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης επέλεξε να κάνει ένα διαφορετικό σχόλιο.
Δίχως να «ρίξει λάδι στη φωτιά», σε μια πολιτική κόντρα που έχει φτάσει σε ακραίο σημείο, ο Παύλος Χρηστίδης απευθυνόμενος προς όλες τις πλευρές επισημαίνει ότι: «είναι αρκετοί και από διαφορετικές κατευθύνσεις, όσοι θέλουν οι Έλληνες, να ξαναζήσουν έναν ακόμη διχασμό».

Αναλυτικά το σχόλιο που έκανε στο facebook:
«Όσοι δεν έχουν ιδέες για το σήμερα, συγκρούονται μόνο για το χθες. Είναι αρκετοί και από διαφορετικές κατευθύνσεις, όσοι θέλουν οι Έλληνες, να ξαναζήσουν έναν ακόμη διχασμό. Ή η Ελλάδα θα βυθιστεί σε αυτόν ή θα προχωρήσει μπροστά. Είμαι με αυτούς που θέλουν και εργάζονται για το δεύτερο. Είναι άνθρωποι κάθε γενιάς: παλιότεροι που βίωσαν την ιστορία και πίστεψαν στην εθνική συμφιλίωση, νεότεροι που αγωνίζονται για την ζωή τους και πιστεύουν σε μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση. Στην περίοδο κατάχρησης του παρελθόντος, είμαι με αυτούς που ονειρεύονται το μέλλον»

 

Share.

Comments are closed.