Μαινόμενη  η Ρ. Δούρου εναντίον όσων μιλούν για εμπρησμό

0

Μαινόμενη εμφανίστηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στην πρώτη της δημόσια παρέμβαση από την στιγμή που ξεκίνησε η πυρκαγιά στην Αττική. Φωτογράφισε όσους (ακόμα και συντρόφους της;) εκδίδουν δελτία τύπου, τιτιβίζουν και ποστάρουν από κλιματιζόμενα κομματικά γραφεία, ενώ  «απάντησε» σε όσους μιλούν για εμπρησμό λέγοντας ότι ακόμα και πόρισμα να υπήρχε δεν θα έπρεπε αυτή την στιγμή να μιλούν, παρά μόνο άμα κατασβεστεί η φωτιά.

«Ακόμα και αν είχαμε πόρισμα για το ποιος ευθύνεται για τον εμπρησμό που κατέκαψε την νοτιοανατολική Αττική και έβγαινε ότι ήταν ένα εμπρηστής ή υπεύθυνος ο δήμαρχος ή ένας υπουργός, δεν θα μπορούσε να γίνει», επισήμανε.

«Δελτία τύπου από ξαπλώστρες σε νησιά, τιτιβίσματα από κλιματιζόμενα κομματικά γραφεία εάν κάποιος δεν μπορεί να τα διαβάσει κοιτώντας στα μάτια τους άνδρες της πυροσβεστικής και τους συμπολίτες μας που έχουν χάσει αυτή τη στιγμή το σπίτι να μην τα γράφουν», υπογράμμισε η Ρένα Δούρου και απεύθυνε έκκληση προς όλους όσοι γράφουν δελτία τύπου, τιτιβίζουν και ποστάρουν.  «Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας που έχασαν βιός δεκαετιών, σεβαστείτε τους πυροσβέστες που είναι άυπνοι , τους υπηρεσιακούς παράγοντες της πολιτικής προστασίας που δουλεύουν άοκνα τόσες μέρες», υπογράμμισε με νόημα.

Μάλιστα, έκανε έκκληση σε όλους έστω για πρώτη  φορά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και επικαλέστηκε τη σιγή ασυρμάτου υποστηρίζοντας  χαρακτηριστικά ότι «όταν επιχειρούμε, σιωπούμε»

Share.

Comments are closed.