Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίστηκε με κοστούμι, ποσέτ και …σαγιονάρα

0

Μια εμφάνιση που θα …συζητηθεί πολύ, έκανε υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε εκδήλωση στην Αρχαία Μεσσήνη
Αν και πάντα φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, που ως γνωστόν έχει μια αδυναμία στα κοστούμια και στις ποσέτ, αυτή τη φορά εξέπληξε τους πάντες. 
Με εμφανή καλοκαιρινή διάθεση, επέλεξε ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι και ένα μπλε μαντιλάκι, αλλά άφησε τα παπούτσια του στο ..σπίτι. Αντ’ αυτών φόρεσε μια μπεζ σαγιονάρα παραλίας.
Σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου», ο κ. Κατρούγκαλος βρέθηκε στην Αρχαία Μεσσήνη, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό σε συναυλία της βιεννέζικης ορχήστρας εγχόρδων.
Η έλευσή του ωστόσο συνοδεύτηκε με αρκετή καθυστέρηση κι όταν έφτασε διαπιστώθηκε ότι φορούσε μεν από πάνω ένα λινό κοστούμι και στα πόδια του σαγιονάρες.
Θέλοντας δικαιολογήσει την εμφάνισή του ο κ, Κατρούγκαλος είπε ότι είχε ένα μικρό ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, όπου αντί να ανοίξει το κρύο νερό άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του. Ήταν μάλιστα τέτοιο το κάψιμο που αναγκάστηκε να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες.
Τη σχετική φωτογραφία ανήρτησε στο facebook ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου

Share.

Comments are closed.