Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ – Πήρε την άδεια για το γήπεδο «Αγια-Σοφιά»

0

Η μέρα που λαχταρούσαν τόσα χρόνια οι φίλοι της ΑΕΚ θα είναι η Τρίτη! Η «Ένωση» κάλεσε τον κόσμο της στο ματς με την ΤΣΣΚΑ για να γιορτάσει την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο!
Έπειτα από τέσσερα χρόνια ατελείωτης υπομονής, αμέτρητα εμπόδια και σκληρές δοκιμασία των αντοχών της ίδιας και του κόσμου της, η «Ένωση» παίρνει επιτέλους στα χέρια την οικοδομική άδεια για το γήπεδο.
Την πιο ευχάριστη είδηση των τελευταίων ετών για τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ, καλώντας τους στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΤΣΣΚΑ ώστε να γιορτάσουν -εκτός από το σκορ πρόκρισης- και την έναρξη του μεγάλου τους ονείρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Διπλή γιορτή: Πρόκριση και οικοδομική άδεια!
H ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλεί στο Ολυμπιακό Στάδιο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση της ομάδας μας στα πλέι οφ του Champions League.
Ένα όνειρο ζωής των φιλάθλων μας γίνεται πραγματικότητα ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Όλοι μαζί στη μεγάλη διπλή γιορτή της ΑΕΚ! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Όλοι μαζί στο μεγαλύτερο βράδυ της σύγχρονης ιστορίας μας!
Το μεγάλο μας όνειρο βρίσκεται πλέον στα δικά μας χέρια»!

Share.

Comments are closed.