Ραντεβού Θάνου & Δημητρίου που προκαλεί ερωτηματικά

0

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε ένα ραντεβού που έγινε στον Άρειο Πάγο σήμερα το μεσημέρι μεταξύ της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένιας Δημητρίου και της πρώην Πρόεδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου για το οποίο όμως
Σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο γυναικών υπήρξε αντιπαράθεση απόψεων και μάλιστα φέρεται να είχαν έντονη συζήτηση.
Το αντικείμενο της συζητήσεως δεν έγινε γνωστό αλλά πληροφορίες ανέφεραν πως η διαφωνία ανάμεσα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την πρώην Πρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου η οποία πλέον κατέχει τη θέση της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού ενδέχεται να αφορούσε την ενέργεια της πρώτης να ασκήσει αναίρεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

ΝΔ: «Η κυρία Θάνου ξεκίνησε να δικαιολογεί τα … οδοιπορικά της»
«Δεν πρόλαβε να περάσει μία εβδομάδα από τον διορισμό της στο Μέγαρο Μαξίμου και η κυρία Θάνου ξεκίνησε να δικαιολογεί τα … οδοιπορικά της», αναφέρει, σχολιάζοντας τη συνάντηση, η Νέα Δημοκρατία.
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Βασιλική Θάνου, συναντήθηκε, σήμερα, με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου. Ποιο ήταν το περιεχόμενο της συνάντησης; Με ποιο δικαίωμα η κυρία Θάνου συναντά την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χωρίς να ανακοινώνεται η συνάντηση και το περιεχόμενό της;», διερωτάται η Πειραιώς.

Share.

Comments are closed.