Πατέρας Ηριάννας: Η κόρη μου διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια στην Αθήνα – Θέλουμε μια δίκαιη δίκη

0

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ηριάννας. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, προκαλώντας έντονη κόντρα μεταξύ Κυβέρνησης – δικαστών και είπε για την κόρη του ότι είναι ένα άτομο μη πολιτικοποιημένο που το ενδιέφερε η επιστήμη. «Θέλουμε μια δίκαιη δίκη για να φανεί η αλήθεια», δήλωσε. «Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεση της μετά αυτά που έγιναν», είπε για τα επεισόδια

Ο πατέρας της 29χρονης, φανερά συγκινημένος, κάλεσε τον κόσμο να ακούσει όσα έχει να πει η κόρη του, τονίζοντας ότι «η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω», σημειώνοντας ότι ψυχολογικώς η Ηριάννα είναι πολύ δυνατή και ανησυχεί για την οικογένειά της.

«Η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω, διότι σαν άνθρωπος από τη μεριά της και από την από την μεριά της οικογένειας μου δεν ανήκει πουθενά», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για ένα άτομο μη πολιτικοποιημένο που το ενδιέφερε η επιστήμη.

«Εγώ χθες που άκουσα πάλι την απολογία της, έμεινα έκθαμβος για τα πράγματα που έχει κάνει αυτό το παιδί και ήταν η πεποίθηση, η προσπάθεια τόσων δεκαετιών σαν οικογένεια να αναστήσουμε σωστούς ανθρώπους και την κόρη μου την Ηριάννα και τον γιο μου», είπε ακόμη ο πατέρας της.

«Θέλω να σας πω το εξής, ότι η Ηριάννα είναι εκπαιδευτικός, ένας εκπαιδευτικός διαμορφώνει ψυχές, δεν καταστρέφει ζωές. Αυτό το έχουν οι εκπαιδευτικοί, πλάθουν ανθρώπους», επισήμανε ο πατέρας της Ηριάννας, ο οποίος εν συνεχεία εκφράζοντας τη συναισθηματική του φόρτιση αναφέρθηκε στα χθεσινά επεισόδια.

Μιλώντας εξ ονόματος του ιδίου, της Ηριάννας και της οικογένειας τους, ο πατέρας νεαρής γυναίκας εξέφρασε την διαφωνία τους για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζοντας την λύπη του για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, είναι σήμερα σε χειρότερη οικονομική κατάσταση.

«Καταρχήν μίλησα μαζί της σήμερα το πρωί, έμαθε τι έγινε στην Αθήνα και εκείνη και η οικογένεια διαφωνούμε κάθετα με αυτά που έγιναν», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεση της μετά αυτά που έγιναν».

Τέλος, πως ανέφερε, μιλώντας αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πατέρας της Ηριάννας, εκατοντάδες γενετιστές από όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι λάθος, καθώς το DNA είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί.

Δείτε το  VIDEO του ΑΝΤ1 με τις δηλώσεις του πατέρα της ΗΡΙΑΝΝΑΣ

Share.

Comments are closed.