Απάντηση Τόσκα στους συνδικαλιστές της Πυροσβεστικής

0

«Οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, κατηγορούν τον υπουργό επειδή επισκέφθηκε και ενημερώθηκε, την περασμένη Πέμπτη, το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Τους πληροφορούμε ότι αυτό έγινε και χθες, επειδή οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Εάν θέλουν να αδρανοποιηθεί η πολιτική ηγεσία από τον έλεγχο και τον εντοπισμό των προβλημάτων, δεν θα τα καταφέρουν» σημειώνουν οι συγκεκριμένοι κύκλοι του υπουργείου.
Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος αφήνει αιχμές μεταξύ άλλων για τον Νίκο Τόσκα, για «καθυστερημένη επίσκεψη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, αφού πραγματοποιήθηκε δύο μήνες μετά την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου».
«Το Πυροσβεστικό Σώμα θα ελέγχεται και θα αποδίδει προς όφελος των πολιτών», αναφέρουν ακόμη οι ίδιες πηγές του υπουργείου. «Βέβαια, οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια, αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων, επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους τους που πολεμούν με τις φλόγες» καταλήγουν.

Share.

Comments are closed.