Νέες καταγγελίες για αδέσποτες σφαίρες σε λεωφορεία στο Μενίδι

0

Μία αδέσποτη σφαίρα προσγειώθηκε στην αφετηρία των λεωφορείων στο Μενίδι, λίγα εκατοστά από το σημείο όπου έξι οδηγοί περίμεναν για να ξεκινήσουν τη βάρδιά τους. Οι οδηγοί δεν άκουσαν τον πυροβολισμό αλλά το θρόισμα των φύλλων του δέντρου και έπειτα, είδαν το βλήμα να πέφτει στο ένα μέτρο από τις καρέκλες που κάθονταν. 
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Χρήστου Δέδε 13, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο του μικρού Μάριου, του 11χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Πρόβλημα των οδηγών η χρήση ναρκωτικών μέσα στα λεωφορεία
Ο πρόεδρος της ΕΘΕΛ, Λεωνίδας Σκούλος συνδέει το περιστατικό με την ευρύτερη κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι μετά τον θάνατο του μικρού μαθητή. Διαβεβαιώνει ότι δεν υπήρξαν αντίστοιχα περιστατικά ούτε στο Μενίδι αλλά ούτε και σε άλλες περιοχές της Αθήνας και τονίζει ότι το μεγάλο πρόβλημα των οδηγών λεωφορείων στην περιοχή του Μενιδίου, παραμένει η χρήση ναρκωτικών η οποία γίνεται μέσα στα λεωφορεία βάζοντας σε κίνδυνο τους οδηγούς, καθώς και επεισόδια με Ρομά που τους ανάγκασαν να βγάλουν τα δρομολόγια εκτός συνοικισμού.
Όπως χαρακτηριστικά λέει ο πρόεδρος της ΕΘΕΛ: «Δεν πρόκειται για στοχευμένο περιστατικό, ωστόσο η ΕΘΕΛ πρέπει να πάρει αποφάσεις για την προστασία τόσο των οδηγών όσο και των επιβατών».
«Λόγω των επεισοδίων που γίνονται στο Μενίδι μετά τον θάνατο του μικρού μαθητή έτυχε αυτό το περιστατικό στην αφετηρία των λεωφορείων. Άλλο ένα περιστατικό που προστίθεται στις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για αδέσποτες σφαίρες που πέφτουν σε σπίτια, μπαλκόνια, αυλές και τέντες…». 

Share.

Comments are closed.