‎Θανάσης Κατερινόπουλος: Συνδικαλιστές… εκ του αφαλούς

0

Άλλο πράγμα να αγωνίζεσαι για Συνδικαλισμό και άλλο… πράγμα να τα βρεις έτοιμα και να κάνεις Συνδικαλισμό εκ του Ασφαλούς και ειδικά κάποιοι που για πολλούς λόγους ίσως να ήταν και απέναντι …αν δεν ήταν θεσμοθετημένος ο Συνδικαλισμός στα Σώματα Ασφαλείας.
Ο λόγος; Μα για την απόφαση τους να κάνουν συγκέντρωση στα Εξάρχεια αύριο που τα θεωρούν Άβατο. Αλήθεια λεβέντες άλλες περιοχές της Αττικής που δεν τολμά να πατήσει Αστυνομικός, που εκτελεί Υπηρεσία (Ν. Ζωή Ασπροπύργου, Ζαφείρι, περιοχή Μενιδίου κλπ) δεν είναι Άβατα; Πόσοι συνάδελφοι τραυματίστηκαν και κινδύνεψε η ζωή τους σε αυτές τις περιοχές; Πόσες Ληστείες Κλοπές Διακινήσεις Ναρκωτικών κλπ γίνονται σε αυτές τις περιοχές; Πόσοι φοβούνται να περάσουν και με αυτοκίνητο τη Λ. ΝΑΤΟ μόλις πέσει το σκοτάδι;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΒΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ και κουβέντα με τους Πολίτες των περιοχών αυτών Να προσφέρετε έτσι έργο και στην κοινωνία και στους Συναδέλφους. Μήπως γιατί δεν εξυπηρετείστε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ; Αν στις συγκεντρώσεις διεκδίκησης η συμμέτοχη είναι πολύ μικρή αν και Πανελλαδικές τι συμμετοχή περιμένετε αύριο στα Εξάρχεια και μάλιστα από ανθρώπους που είναι στην αιχμή του δόρατος κατά της εγκληματικότητας; Και με κριτήρια διαχωρίζετε το Λαό σ αυτόν της Φτωχογειτονιάς και σ αυτόν των Εξαρχείων; Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και με ευτελίζετε το Συνδικαλιστικό Κίνημα. Αφήστε τα επικοινωνιακά αν όχι κατευθυνόμενα παιχνιδάκια. Σε λίγο δε θα σας ακολουθεί κανείς.
Και εμείς κάναμε λάθη αλλά είχαμε στόχους για το κοινό καλό και όχι εξυπηρέτηση Αλλότριων Σκοπών βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπους.

Προηγούμενα άρθρα

  1. Θανάσης Κατερινόπουλος: Εκτιμήσεις… και εκτιμήσεις… υπουργού
  2. Θανάσης Κατερινόπουλος: Η ζωή όλη ..μια σφαίρα

 

Share.

Comments are closed.